ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
 0884 519 716

11 гениални начина да използвате Beauty блендера на IsaDora

Sep/ 2/2019

11 гениални начина да използвате Beauty блендера на IsaDora

Здравейте, красавици! Преди да започнем тази увлекателна статия, искам да направя едно уточнение – „Beauty Blender  – това е марка на гъбка за нанасяне на фон дьо тен. След лансирането на първия „Beauty Blender през 2007 г., продуктът предизвика фурор и стана фаворит на пазара, затова много козметични марки създадоха свои собствени гъбки за фон дьо тен, които, разбира се, не се казват Beauty Blender”(името е патентовано). Но, тъй като повечето хора наричат всички гъбички с форма на яйце Beauty Blender, в тази статия за Ваше улеснение ние също ще наричаме Beauty Blender  гъбичката за грим на  IsaDora - “Make Up Blender Sponge”.

Знаете ли, че Beauty блендерът може да бъде използван по много различни начини, далеч по-различни от традиционната му употреба на аксесоар за нанасяне на фон дьо тен?

Почти всеки път, когато служител на Moiatakozmetika, професионален гримьор или просто някой, който тепърва навлиза в света на козметиката, нанася фон дьо тена си, се спира на Beauty блендер, който да помогне в постигането на съвършен завършек на грима. От дебютирането му през 2007 г. целия свят се влюби в него – капкообразна гъбичка за нанасяне на фон дьо тен, която не поглъща продукт и го разпределя равномерно по всяко  ъгълче и извивка на лицето.

IsaDora създаде невероятна гъбичка за грим MAKE-UP Blender Sponge“, която осигурява безупречно и равномерно покритие. А, знаете ли че тя може да се използва по много различни начини, освен за нанасяне на фон дьо тен и коректор? За да го докажем се свързахме с 6 професионални гримьора  и един дерматолог. Поискахме от тях да споделят техните нестандартни начини за употреба на Beauty блендер. Вижте какви са те и ги приложете в употребата на IsaDora MAKE-UP Blender Sponge:

 1. Пазете дъното и върха на Beauty блендера чисти

Първоначалният Ви инстинкт, може би, е да нанесете фон дьо тена си с дъното (облата част) на Beauty блендера, но професионалната гримьорка Ash K Holm, която работи с Ariana Grande и Camila Cabello, предпочита да запази тази част от Beauty блендера чиста. Щом приключи с нанасянето на фон дьо тена, тя използва заоблената част на гъбката за да премахне излишния продукт.

 1. Навлажнете Beauty блендера със спрей-мист

Всички знаят, че Beauty блендера се използва предварително навлажнен, защото по този начин се предотвратява абсорбцията на излишен продукт и се позволява по-равномерното нанасяне на фон дьо тен по лицето. Съгласни сме, че водата е най-очевидният избор за навлажняване на гъбката, но личната гримьорка на Yara Shahidi - Emily Cheng, предпочита да навлажнява Beauty блендера си със спрей-мист, който да хидратира кожата допълнително. Нейният избор е Хидратиращия спрей-мист с Арктическа Термална Вода на Lumene Lahde.

 1. Използвайте Beauty блендер за нанасянето на серум

Не е изрично казано, че Beauty блендерите трябва и  могат да бъдат употребявани само за нанасянето на фон дьо тен и коректор.  Професионалната гримьорка Vincent Oquendo ги използва и при подготовката на лицето, преди нанасяне на грим, когато работи със звезди като Janet Mock и Nina Dobrev. “Те са чудесни за нанасянето на серум за лице“, казва тя. „Просто, както когато нанасяте каквото и да е с Beauty блендер, се уверете, че той е мокър, за да не поеме какъвто и да е течен продукт.“ Пробвайте да използвате с Хидратиращия серум арктическа капка на Lumene Lahde.

 1. Разредете консистенцията на фон дьо тена

След като е нанесла бяла козметика с влажния Beauty блендер, нюйоркската професионална гримьорка Ashleigh Ciucci използва същата гъбка за да нанесе и фон дьо тен. „Остатъците от серума по Beauty блендера се сливат с фон дьо тена и му придават супер свежа нотка, която кара лицето да засияе със здравословен блясък“, обяснява тя. Имайте предвид този съвет, когато работите с фон дьо тени с плътно покритие, като IsaDora Cover Up Foundation или IsaDora 24 ACTIVE All Day.

 1. Повторете нанасянето на слънцезащитен крем върху фон дьо тена

Знаем, че след като сте отделили значително време и усилия да смесите безупречно слънцезащитния си крем с фон дьо тена, мисълта за повторно нанасяне на слънцезащитен крем върху завършения грим е направо ужасяваща. Не се притеснявайте – гримьорът Oquendo има решение на този въпрос. „Използвайте потупващата техника – потупквайте гъбката към лицето, не я плъзгайте – и фон дьо тенът под слънцезащитния продукт ще остане на мястото си.“, обяснява той. Нуждаете се от препоръка за слънцезащитен продукт за лице? Един от нашите любимци е Слънцезащитен Крем за Лице с висока защита SPF 50 UVA/UVB Farmona Sun with Macadamia Oil.

 1. Омекотете червилото си и използвайте техниката „Омбре“

Ефектът „омбре“ цели да придаде на устните една по-омекотена, задълбочена и загадъчна визия, без остри и резки линии, които отсичат извивките на устата. В допълнение към това „омбре“ техниката позволява изграждането на няколко нюанса върху устните, чрез нежно преливане от по-тъмно към по-светло. Професионалният гримьор Ciucci съветва вместо да използвате пръстите си за туширане на червилото, да използвате заострената част на Beauty блендера си. След като нанесете червилото, което сте избрали, в центъра на устните си, започнете да разнасяте цвета навън към краищата на устните си. Нашия избор за тази техника винаги е Хидратиращото червило за устни IsaDora Perfect Moisture Lipstick.

 1. Нанесете брокатен пигмент на очите с Beauty блендер

Всички знаем каква бъркотия настава, когато дойде време за  нанасяне на брокат по очите – е, Beauty блендерът може да ви помогне да сведете до минимум падането на излишен продукт около и под очите, и да изгради до максимум блясъкът по очите ви. Без значение дали използвате брокатен гланц или брокатен прах за оформяне на грима си, е добре да знаете, че Beauty блендерът „Поема повече продукт и го разпределя равномерно“, обяснява професионалния гримьор Ciucci. Убедете се, че за тази цел използвате абсолютно чист и навлажнен Beauty блендер, защото в противен случай отмиването на броката може да ви затрудни.

 1. Използвайте Beauty блендер за нанасяне на течен хайлайтър

Течните хайлайтъри може да изглеждат чудесно на снимки, но понякога в реалността нещата не изглеждат толкова привлекателни – лесно може да се прекали с нанасянето на продукт и той да придобие буквално напукан вид. Британската гримьорка Bea Sweet ни споделя лесна техника за нанасяне на течен хайлайтър – първо сложете продукт върху заобленото дъно на Beauty блендера, а след това го нанесете по скулите и клепачите с потупващи движения. „Няма шанс тази техника да не проработи. Дори може да се нанесе върху сенки.“, обяснява тя. „Лично аз харесвам да го нанасям на чист клепач“. Ние Ви предлагаме да опитате любимия ни хайлайтър - Стробинг флуид хайлайтър IsaDora Strobing Fluid Highlighter

 1. Освежете визията си с Beauty блендер

Ако фон дьо тенът Ви стои на петна и изглежда неравномерен в различните части на лицето или просто влиза в гънките на кожата и ги подчертава, бързо можете да оправите ситуацията с Beauty блендерът на IsaDora. „Обичам да използвам едната страна на Beauty блендера за да премахна излишното омазняване“, казва Oquendo. „След това напръсквам другата страна на блендера с освежаващ спрей-мист и използвам върху ареите, които имат нужда да бъдат пооправени“. Eнергизиращия спрей-мист с витамин С, за тонизиране и блясък на  Lumene Valo е чудесна опция за този съвет.

 1. Изсветлете ружа си, ако сте прекалили

Прекаляването с руж е много лесно, особено ако използвате такъв, който е по-пигментиран. За да направите руменината по бузките по-натурално изглеждаща, нюйоркската професионална гримьорка  Nam Vo предлага нежно премахване на част от продукта с Beauty блендер. Вместо наслояване на по-светъл тон руж или замазване с пудра, премахнете излишния руж с навлажнен Beauty блендер. Можете да видите изпълнението на тази техника в нейния Instagram.

 1. Подобрете кръвообръщението

Професионалните гримьори не са единствените, които намират нестандартни приложения на Beauty блендера. Дерматолозите също имат някои трикчета за споделяне. Shereene Idriss  - дерматоложка базирана в Ню Йорк – не нанася любимия си овлажняващ крем за лице с пръсти и масажни движения – тя нанася гъстия крем (нашето предложение е Интензивно хидратиращия крем за всеки тип кожа Lumene Harmonia) с влажен Beauty Blender. Shereene Idriss  се заклева, че помага кожата да абсорбира продукта по-добре и доставя на кожата лимфатичен масаж, който увеличава циркулацията на кръвта и нормализира подпухналата кожа. Можете да изгледате начина, по който тя прилага тази техника, както и останалите и съвети за красота в това видео от Allure

Целувки, 

Еми!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

IsaDora

IsaDora

11 гениални начина да използвате Beauty блендера на IsaDora

11 гениални начина да използвате Beauty блендера на IsaDora

Знаете ли, че Beauty блендерът може да бъде използван по много различни начини, далеч по-различни от традиционната му употреба на аксесоар за нанасяне на фон дьо тен? Знаете ли, че Beauty блендерът може да бъде използван по много различни начини, далеч по-различни от традиционната му употреба на аксесоар за нанасяне на фон дьо тен? 2019-09-10T07:33:00+00:00 11 гениални начина да използвате Beauty блендера на IsaDora

Здравейте, красавици! Преди да започнем тази увлекателна статия, искам да направя едно уточнение – „Beauty Blender  – това е марка на гъбка за нанасяне на фон дьо тен. След лансирането на първия „Beauty Blender през 2007 г., продуктът предизвика фурор и стана фаворит на пазара, затова много козметични марки създадоха свои собствени гъбки за фон дьо тен, които, разбира се, не се казват Beauty Blender”(името е патентовано). Но, тъй като повечето хора наричат всички гъбички с форма на яйце Beauty Blender, в тази статия за Ваше улеснение ние също ще наричаме Beauty Blender  гъбичката за грим на  IsaDora - “Make Up Blender Sponge”.

Знаете ли, че Beauty блендерът може да бъде използван по много различни начини, далеч по-различни от традиционната му употреба на аксесоар за нанасяне на фон дьо тен?

Почти всеки път, когато служител на Moiatakozmetika, професионален гримьор или просто някой, който тепърва навлиза в света на козметиката, нанася фон дьо тена си, се спира на Beauty блендер, който да помогне в постигането на съвършен завършек на грима. От дебютирането му през 2007 г. целия свят се влюби в него – капкообразна гъбичка за нанасяне на фон дьо тен, която не поглъща продукт и го разпределя равномерно по всяко  ъгълче и извивка на лицето.

IsaDora създаде невероятна гъбичка за грим MAKE-UP Blender Sponge“, която осигурява безупречно и равномерно покритие. А, знаете ли че тя може да се използва по много различни начини, освен за нанасяне на фон дьо тен и коректор? За да го докажем се свързахме с 6 професионални гримьора  и един дерматолог. Поискахме от тях да споделят техните нестандартни начини за употреба на Beauty блендер. Вижте какви са те и ги приложете в употребата на IsaDora MAKE-UP Blender Sponge:

 1. Пазете дъното и върха на Beauty блендера чисти

Първоначалният Ви инстинкт, може би, е да нанесете фон дьо тена си с дъното (облата част) на Beauty блендера, но професионалната гримьорка Ash K Holm, която работи с Ariana Grande и Camila Cabello, предпочита да запази тази част от Beauty блендера чиста. Щом приключи с нанасянето на фон дьо тена, тя използва заоблената част на гъбката за да премахне излишния продукт.

 1. Навлажнете Beauty блендера със спрей-мист

Всички знаят, че Beauty блендера се използва предварително навлажнен, защото по този начин се предотвратява абсорбцията на излишен продукт и се позволява по-равномерното нанасяне на фон дьо тен по лицето. Съгласни сме, че водата е най-очевидният избор за навлажняване на гъбката, но личната гримьорка на Yara Shahidi - Emily Cheng, предпочита да навлажнява Beauty блендера си със спрей-мист, който да хидратира кожата допълнително. Нейният избор е Хидратиращия спрей-мист с Арктическа Термална Вода на Lumene Lahde.

 1. Използвайте Beauty блендер за нанасянето на серум

Не е изрично казано, че Beauty блендерите трябва и  могат да бъдат употребявани само за нанасянето на фон дьо тен и коректор.  Професионалната гримьорка Vincent Oquendo ги използва и при подготовката на лицето, преди нанасяне на грим, когато работи със звезди като Janet Mock и Nina Dobrev. “Те са чудесни за нанасянето на серум за лице“, казва тя. „Просто, както когато нанасяте каквото и да е с Beauty блендер, се уверете, че той е мокър, за да не поеме какъвто и да е течен продукт.“ Пробвайте да използвате с Хидратиращия серум арктическа капка на Lumene Lahde.

 1. Разредете консистенцията на фон дьо тена

След като е нанесла бяла козметика с влажния Beauty блендер, нюйоркската професионална гримьорка Ashleigh Ciucci използва същата гъбка за да нанесе и фон дьо тен. „Остатъците от серума по Beauty блендера се сливат с фон дьо тена и му придават супер свежа нотка, която кара лицето да засияе със здравословен блясък“, обяснява тя. Имайте предвид този съвет, когато работите с фон дьо тени с плътно покритие, като IsaDora Cover Up Foundation или IsaDora 24 ACTIVE All Day.

 1. Повторете нанасянето на слънцезащитен крем върху фон дьо тена

Знаем, че след като сте отделили значително време и усилия да смесите безупречно слънцезащитния си крем с фон дьо тена, мисълта за повторно нанасяне на слънцезащитен крем върху завършения грим е направо ужасяваща. Не се притеснявайте – гримьорът Oquendo има решение на този въпрос. „Използвайте потупващата техника – потупквайте гъбката към лицето, не я плъзгайте – и фон дьо тенът под слънцезащитния продукт ще остане на мястото си.“, обяснява той. Нуждаете се от препоръка за слънцезащитен продукт за лице? Един от нашите любимци е Слънцезащитен Крем за Лице с висока защита SPF 50 UVA/UVB Farmona Sun with Macadamia Oil.

 1. Омекотете червилото си и използвайте техниката „Омбре“

Ефектът „омбре“ цели да придаде на устните една по-омекотена, задълбочена и загадъчна визия, без остри и резки линии, които отсичат извивките на устата. В допълнение към това „омбре“ техниката позволява изграждането на няколко нюанса върху устните, чрез нежно преливане от по-тъмно към по-светло. Професионалният гримьор Ciucci съветва вместо да използвате пръстите си за туширане на червилото, да използвате заострената част на Beauty блендера си. След като нанесете червилото, което сте избрали, в центъра на устните си, започнете да разнасяте цвета навън към краищата на устните си. Нашия избор за тази техника винаги е Хидратиращото червило за устни IsaDora Perfect Moisture Lipstick.

 1. Нанесете брокатен пигмент на очите с Beauty блендер

Всички знаем каква бъркотия настава, когато дойде време за  нанасяне на брокат по очите – е, Beauty блендерът може да ви помогне да сведете до минимум падането на излишен продукт около и под очите, и да изгради до максимум блясъкът по очите ви. Без значение дали използвате брокатен гланц или брокатен прах за оформяне на грима си, е добре да знаете, че Beauty блендерът „Поема повече продукт и го разпределя равномерно“, обяснява професионалния гримьор Ciucci. Убедете се, че за тази цел използвате абсолютно чист и навлажнен Beauty блендер, защото в противен случай отмиването на броката може да ви затрудни.

 1. Използвайте Beauty блендер за нанасяне на течен хайлайтър

Течните хайлайтъри може да изглеждат чудесно на снимки, но понякога в реалността нещата не изглеждат толкова привлекателни – лесно може да се прекали с нанасянето на продукт и той да придобие буквално напукан вид. Британската гримьорка Bea Sweet ни споделя лесна техника за нанасяне на течен хайлайтър – първо сложете продукт върху заобленото дъно на Beauty блендера, а след това го нанесете по скулите и клепачите с потупващи движения. „Няма шанс тази техника да не проработи. Дори може да се нанесе върху сенки.“, обяснява тя. „Лично аз харесвам да го нанасям на чист клепач“. Ние Ви предлагаме да опитате любимия ни хайлайтър - Стробинг флуид хайлайтър IsaDora Strobing Fluid Highlighter

 1. Освежете визията си с Beauty блендер

Ако фон дьо тенът Ви стои на петна и изглежда неравномерен в различните части на лицето или просто влиза в гънките на кожата и ги подчертава, бързо можете да оправите ситуацията с Beauty блендерът на IsaDora. „Обичам да използвам едната страна на Beauty блендера за да премахна излишното омазняване“, казва Oquendo. „След това напръсквам другата страна на блендера с освежаващ спрей-мист и използвам върху ареите, които имат нужда да бъдат пооправени“. Eнергизиращия спрей-мист с витамин С, за тонизиране и блясък на  Lumene Valo е чудесна опция за този съвет.

 1. Изсветлете ружа си, ако сте прекалили

Прекаляването с руж е много лесно, особено ако използвате такъв, който е по-пигментиран. За да направите руменината по бузките по-натурално изглеждаща, нюйоркската професионална гримьорка  Nam Vo предлага нежно премахване на част от продукта с Beauty блендер. Вместо наслояване на по-светъл тон руж или замазване с пудра, премахнете излишния руж с навлажнен Beauty блендер. Можете да видите изпълнението на тази техника в нейния Instagram.

 1. Подобрете кръвообръщението

Професионалните гримьори не са единствените, които намират нестандартни приложения на Beauty блендера. Дерматолозите също имат някои трикчета за споделяне. Shereene Idriss  - дерматоложка базирана в Ню Йорк – не нанася любимия си овлажняващ крем за лице с пръсти и масажни движения – тя нанася гъстия крем (нашето предложение е Интензивно хидратиращия крем за всеки тип кожа Lumene Harmonia) с влажен Beauty Blender. Shereene Idriss  се заклева, че помага кожата да абсорбира продукта по-добре и доставя на кожата лимфатичен масаж, който увеличава циркулацията на кръвта и нормализира подпухналата кожа. Можете да изгледате начина, по който тя прилага тази техника, както и останалите и съвети за красота в това видео от Allure

Целувки, 

Еми!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки