Blog

Пачове за очи - иновативна грижа за кожата 

Пачове за очи - иновативна грижа за кожата 

Здравей, красавице! Днес ти даваме няколко съвета за иновативните пачове за очи, които ще ти помогнат да прикриеш следите от умора и недоспиване! Работиш по важен проект, скоро си станала майка или рожденият ден на най-добрата ти приятелка е продължил до малко по-късно - каквато и да е причината за недостатъчните часове сън, пачовете за очи ще заличат тъмните кръгове и подпухването.

Какво представляват пачовете за очи?

Ако искаш да разнообразиш разкрасителната си рутина, то определено можеш да го направиш с пачовете за очи. Пластирите от хидрогел и текстура, подобна на желе, са разработени със специален дизайн, който пасва идеално в зоната под окото, за да бъдеш сигурна, че полезните съставки ще се абсорбират точно където е необходимо. Есенцията, с която са напоени пачовете за очи ги прави супер ефективни и придава на погледа ти озарен и възстановен вид. А знаеш ли кое е допълнителното предимство на пачовете за очи? Поставяш ги и забравяш за тях, докато вършиш домашните си задължения или просто релаксираш в компанията на любимата си книга или филм. И дори не е необходимо да измиваш или почистваш за разлика от друг тип продукти. Ако вече си убедена, че се нуждаеш от пачове за очи, за да пребориш признаците на умора, в следващите редове ти даваме няколко препоръки.

Пачове за очи
Пачове за очи - Ползи

Кои пачове за очи да избереш?

Не е необходимо да се луташ между разнообразието продукти. Дори и за първи път да се доверяваш на пачове за очи, ние ти помагаме с две изключителни предложения, чийто ефект е забележим още след няколко приложения.

  • Хиалуронови хидрогел пачове за очи с колаген Vivienne Sabo Hydrogel Patches Express Lifting
  • Подаръчен комплект пачове за очи 7DAYS STREET DESIGN

Първият продукт идва при теб в кокетна и удобна розова кутия, която предотвратява изсъхването на есенцията от пачовете за очи и запазва активните им свойства, докато не употребиш и последния. Напоени с богата на ефективни съставки формула, сред които пептиди, хиалуронова киселина и множество растителни екстракти, пачовете за очи намаляват отока и видимостта на тъмните кръгове, вследствие на недостатъчно часове сън. Разкошният букет от алое вера, орлови нокти, индийски лотос, ехинацея, женско биле, форсития, азиатска центела и анемарена преминава специална обработка, от която е извлечена ценната есенция на тези пачове за очи. Тя насища кожата в околоочния контур с витамини и ѝ придава енергия и блясък. Антиоксидантите и ретинолът оказват регенериращо действие, което запазва младостта и помага за заличаване на фините линии, а колагенът подобрява текстурата и еластичността на епидермиса. Пачовете за очи от френския бранд са като уникално бижу, благодарение на блестящите частици. Носиш го за 30 минути, а ти подарява вечна красота!

Подаръчният комплект пачове за очи 7DAYS STREET DESIGN включва 7 двойки пачове за очи, като всеки от тях отговаря за определен ден от седмицата и осигуря на кожата ти необходимата доза полезни вещества ежедневно. Пачовете за очи “Динамичен понеделник” са с екстракт от ориз и каолин, защото се нуждаеш от силна хидратация и детоксикация, които да изравнят тена и да овлажнят, за да стартираш новата седмица освежена. Пачовете за очи “Позитивен вторник” са с колаген и екстракт от банан, за да бъде епидермисът подхранен и успокоен. Все пак фактът, че пачовете за очи възстановяват кожата ти със сигурност ще те настрои положително, нищо че остават цели 4 дни до уикенда! Имаш повод за празнуване с пачовете за очи “Лесна сряда”, все пак тя е малкият петък, а алантоинът и екстрактът от жасмин хидратират и подмладяват епидермиса, за да бъдеш неотразима за ежеседмичния коктейл с момичетата. Екстрактът от боровинки и пантенолът във формулата на пачовете за очи “Активен четвъртък” ти помагат да се пребориш с торбичките и тъмните кръгове, предизвикани от предходната вечер. Пачовете за очи “Вълнуващ петък” ти помагат да преминеш през последния ден от работната седмица, като тонизират и премахват следите от умора с екстракт от ягода и хиалуронова киселина. Подготви се за среща с любимия с пачовете за очи “Романтична събота” и остави витамин B3 да направи кожата в тази зона неотразима. Отдай се на заслужен релакс с пачовете за очи “Перфектна неделя” - отпусни и зареди с енергия околоочния контур с растителни екстракти от лотос и ламинария.

Нуждаеш ли се от пачове за очи?

Май вече знаеш, че отговорът на този въпрос е положителен, ако искаш да се грижиш за тънката и деликатна кожа около очите с минимални усилия. Заложи на иновативните пачове за очи и регенерирай кожата си, докато готвиш, чистиш, работиш от вкъщи или просто си правиш забавни селфита!

Пачове за очи 2
Пачове за очи - Ползи

Какво представляват пачовете за очи?

Кои пачове за очи да избереш?

Нуждаеш ли се от пачове за очи?

Разгледайте и продуктите ни от категорията за околоочен крем

Предишен
Хидратиращ крем за мазна кожа
Следващ
Хидратиращ крем за мазна кожа