Blog

Топ 10 най-желани продукта за красота, които да пробвате тази есен

Топ 10 най-желани продукта за красота, които да пробвате тази есен

Мислехме, че миналата година оглави списъка, когато ставаше дума за вълнуващи и иновативни продукти за красота, но се оказа, че 2019 г. даде много по-сериозен старт. Списъкът с продукти за красота, които са лансирани до този момент, вече е сериозно впечатляващ. По-долу ще откриете ултра луксозна грижа за кожата, феноменални фон дьо тени, революционни продукти за коса и много други артикули, на някои от любимите ни марки, включително Lumene, IsaDora, Doori Cosmetics, Chamos Cosmetics и др. Дори и най-основните ежедневни ритуали за красота получават ново и подобрено надграждане: помислете си за серум против косопад, който придава ново значение на термина „коса здрава, като въже“. Затова започвайте да спестявате, превъртете скролера на мишката и маркирайте календарите си, за всички чисто нови козметични продукти, които завладяха пазара и Ви очакват. Можете да ни благодарите по-късно!

 

    1. Интензивен хидратиращ серум за всеки тип кожа Lumene Sisu – 78,00 лв.

Продукт, който е 100 % vegan и 100 % био. Презареждащ хидратиращ еликсир, който защитава кожата от неблагоприятните замърсявания на градския въздух. Хидратира в дълбочина. Възвръща здравословния и сияен вид на кожата.

SISU [ГРАДСКИ АНТИДОТ]. Серията предлага невидим „щит“ срещу замърсяванията на градския въздух! Възстановява кожата от неблагоприятното влияние на околната среда. Съчетава хидратиращата сила на чистата арктическа термална вода и уникалната енергия на богатите на оксиданти борова кора и екстракт от млади клонки на смърч.

  1. Серум против косопад за растеж на косата – серия “Червен жен-шен Платинум” Doori Platinum – 26,90 лв

Всяка капка от серума ефикасно третира реактивен косопад. Има клинично доказан ефект за ограничаване на  косопада и стимулиране растежа на косата, благодарение на патентованата формула, въздействаща върху фазата на растеж. Подобрява кръвообращението, възстановява силата на космените фоликули. Не омазнява и не утежнява косата.  Придава обем и плътност.

Натурални активни екстракти: Червен жен-шен , Сибирска хризантема, корен Фо- ти, Хуттуниа, Туя, Бяла черница, Рехмания, Шизандра, Перила, Резене, гъба Рейши, Ангелика, Книдиум, Японска мушмула, Кринум, Зелен чай, Авокадо, Киви, Алое, Градински чай.

Безсулфатната серия с 6-годишен червен жен-шен е създадена специално за чувствителен скалп. Предотвратява косопада и стимулира растежа. Подходяща за всеки тип коса. Заздравява скалпа и подхранва косъма в дълбочина. Премахва наелектризирането. Прави косата гладка и блестяща.

    1. Дълготраен фон дьо тен за всеки тип кожа IsaDora 24 ACTIVE all day – 46,00 лв.

Имате Активен начин на живот - ходите насам натам, от офиса на тренировка, тичате до детската градина или просто закъснявате за някоя вечеря… Въпреки всички тези ангажименти и ежедневни задачки искате гримът Ви да остане зашеметяващ през целия ден? Ето това е IsaDora 24 ACTIVE! Нова формула, която защитава кожата на лицето и му придава свежест през целия ден.

Защо ще заобичаш 24 ACTIVE all day?

  • Дълготраен фон дьо тен (24 ч).
  • Перфектен за активен начин на живот.
  • Устойчив на влага.
  • Не цапа при допир с дреха.
  • Лека текстура, която придава усещане за втора кожа през целия ден.
  • Изглажда кожата- прикрива несъвършенствата.
  • Матираща и хидратираща формула.
  • За всеки тип кожа.

Всички продукти IsaDora преминават най-строг клиничен контрол, за да се избегнат алергични реакции. Това се прави за безопасност на клиентите. Без аромат.

    1. Регенериращ крем от конско масло и екстракт от охлюв Chamos Hinijini 59 dharma – 48,00 лв.

Знаете ли, че конското масло е естествен и много мощен природен регенератор, възстановява и хидратира кожата в дълбочина? Екстрактът от охлюв пък предпазва от UV лъчи, забавя процеса на стареене и премахва белези.

Лицето е изключително важно, то ни представя пред света и е хубаво да се грижим за него с качествени продукти. Когато професионализма среща качеството е трудно да останем безразлични. Представяме Ви кралски коктейл от натурални съставки за суха и увредена кожа.

Анти-ейдж формулата, изглажда и най-фините бръчки, хидратира  в дълбочина, заличава несъвършенства и белези. Бори се с акне, лекува възпаления и рани, изглажда, абсорбира се бързо и не оставя усещане за омазняване и лепкавина. Регулира мастната секреция и хидролипидния баланс, задържа влагата в кожата, и я поддържа стегната и опъната. Придава мекота,еластичност и сияние. Облекчава състоянието при розацея и дерматити.

    1. IsaDora Active All Day Mascara СПИРАЛА ЗА ДЪЛГОТРАЕН ОБЕМ И ДЪЛЖИНА – 42, 00 лв.

Спирала за дълготраен обем, който устоява на активния начин на живот – остава от сутринта до вечерта!

Дълготрайна спирала, която не се рони и зацапва. Устойчива при изпотяване. Перфектна за употреба както по време на тренировки, така и за всекидневието.

  • Дълготрайност
  • Без размазване
  • Устойчива на влага и изпотяване
  • Изграждащ се обем

НОВА ЧЕТКА:  Вдлъбнатото тяло на четката помага за прецизно отделяне на продукт от гилзата. Позволява наслагване на спиралата. Дори най-късите косъмчета се приглаждат. Покрива всяка мигличка отдолу и отгоре. Придава обем и дължина.

    1. Кератинова хидратираща маска с арганово масло Reistill Milano – 24,50 лв.

За увредена и изтощена коса

Когато става въпрос за реконструкция на увредената коса кератинът е съставката, която върши чудеса. Той е основен натурален компонент изграждащ структурата на косъма. Представлява вид протеин, който прави косата права гладка и блестяща. Ако нивата му в косата спаднат, тя става суха, нацъфтяла и по-лесно заплитаща се. Затова е нужно да използваме грижа за коса с наличие на кератин. Кератиновата хидратираща маска придава мекота, блясък и сатенено усещане при допир.

Кератинът реконструира вътрешните слоеве на косата, за да добави плътност и естествено движение на всеки косъм. Възвръща еластичността и жизнеността на косата.

Аргановото масло подхранва и омекотява. Създава защитен филм, който предпазва косата от външните влияния. Осигурява оптимални нива на хидратация и заздравява косъма. Предпазва от накъсване и улеснява разресването. Въпреки че, кератиновата терапия е предназначена за увредена и изтощена коса, тя може да се използва за всеки тип коса, както от мъже, така и от жени.

Reistill Milano е италиански бранд произвеждащ козметика за коса. Основната мисия на Reistill е да предложи пречистена и натурална козметика на своите потребители. В продуктите за коса отсъства наличието на сулфати, парабени и формалдехид. Основни компоненти в състава на козметиката са натурални масла, екстракти от корени на билки, глина, растителни екстракти и натурални аромати.

 

    1. Ексфолираща маска за крака с омекотяващ ефект Chamos Acaci Soft foot peeling pack – 6,60 лв.

Ефективното действие на маската бързо възстановява  грубата кожа на стъпалата. Силно концентрираният активен състав прониква в дълбочина, осигурявайки богата грижа за кожата на ходилата. Неутрализира неприятните миризми и доставя релаксиращо чувство за уморените крака. Отстранява неприятното усещане за сухота и поддържа свежият комфорт на стъпалата. Видимо  подобрява състоянието на кожата, оставяйки я  кадифена гладка и мека.

Отличителният белег, който прави маските на Chamos по-добри от другите е, че са съставени от антибактериална материя наречена ТЕНСЕЛ. Тя е подходяща за хора с чувствителна кожа.  Тенселът е материя, която се е използвала още преди дълги години от лекарите за превързване на рани, поради свойствата си да задържа полезните съставки, да хидратира кожата и същевременно да я оставя да диша. 

    1. Подмладяваща емулсия с екстракт от охлюв Chamos snail oil drop 7 emulsion – 34,90 лв.

Най-мощната и трансформираща стъпка, която можете да предприемете за подмладяване на вашето лице, е просто няколко капки от луксозната емулсия с конско масло и екстракт от охлюв. Уникалната силно концентрирана формула събужда кожата и я ревитализира, намалява дълбочината на бръчките, заличава фините линии, изглажда, придава тонизиран и сияен вид, детоксикира, възвръща еластичността, забавя процеса на стареене, хидратира в дълбочина, успокоява и прави кожата копринено мека. Емулсията предлага окончателно решение при битката срещу бръчките, поради екслузивния си състав от чудотворни натурални съставки: муцин, 5 вида зеленчукови масла, витамин b3, хиалуронова киселина и хидролизиран колаген. Подходяща за суха кожа.

9.Палитра сенки за очи Botique de Fleurs EYESHADOW PALETTE Vivienne Sabo – 11,98 лв.

Цветове…колко са красиви! Тематиката с цветя през 2019/2020 г. е ултра модерна, красива и женствена! В колекциите пролет-лято 2019 г. свежи цветя цъфтяха по всички подиуми. А, розовото отново е на мода! Тенденцията за грим през тази година е лек, естествен, свеж грим, направен в розовеещи нюанси. Основният акцент пада върху сияйният руж, който придава на лицето жизненост и закачливост. Очи опушени в розово, пухкави мигли и влажни устни завършват цялостната make up визия.

Най-модерната палитра на сезона - от нежно розово до наситена фуксия и игриво лилаво. Копринена текстура, невероятно лесно нанасяне и перфектна наситеност на цветовете. Дълготрайност. Сенките създават мек блясък върху очите, а най-фините пигменти отразяват светлината. Емолиентите в състава придават копринена гладкост на текстурата  и осигуряват лекота на нанасяне.

    1. Dr. Tisha AC7 АНТИ - АКНЕ СЕРУМ С МИКРОИГЛИ – 34,80 лв.

Dr Tisha AC7 е корейски продукт - Анти-акне гел-серум за борба с акне, зачервявания и белези по кожата. Различава се от останалите продукти на пазара с иновативната си  формула, която съдържа натурални съставки и микроигли, които навлизат дълбоко в кожата, правят малки микроканалчета, през които преминават активните съставки и лекуват проблема от корена. Този процес и патентованата съставка Dryopteris Filix-Mas Root Extract NO: 10-0780666 ( екстракт от корените на мъжка папрат) правят Dr Tisha AC7 по-ефективен от останалите продукти за лечение на такъв тип кожни проблеми. одобрява състоянието на кожата с акне, белези и зачервявания по лицето. Възстановява и подобрява състоянието и. Активните съставки в серума повлияват проблемната зона до 7 дни.

Автор: Емилия Димова

Разгледайте и продуктите ни от категорията за серуми за лице

Предишен
Корейска рутина от 10 стъпки за гладка и сияйна кожа
Следващ
Грижа за кожата през есента