Blog

Грижа за кожата през есента

Грижа за кожата през есента

Падащи листа, по-малко дневна светлина за сметка на дългите вечери и постепенно падане на температурите - есента носи със себе си промени, от които може да недоволстваш или да бъдеш във възторг. Независимо от кой отбор си, извлечи максимума от настоящия сезон! Използвай повечето време, прекарано у дома, за да изградиш грижа за кожата през есента. Сега е подходящ момент да се поглезиш и да си дадеш всичко, за което не ти е оставало време. Използвай уюта на дома и състави грижа за кожата през есента както за лицето, така и за тялото. В следващите редове ще ти дадем няколко идеи как да прекараш часовете вкъщи пълноценно и на каква козметика да заложиш, за да накараш кожата си да се чувства добре.

От каква грижа за кожата през есента се нуждае лицето?

Новият сезон носи със себе си промени, които повлияват не само върху природата, но и върху кожата. Ако вече си решила да се посветиш на разкрасителни ритуали за себе си, тогава трябва да предприемеш изграждане на подходяща грижа за кожата през есента. Тези преходни месеци между жегата и студа могат да трансформират епидермиса от сух в мазен и обратно. Лекият хидратиращ крем, който си използвала до момента вече може да не е достатъчен и постепенно да забележиш поява на сухота при допир и лющене в отделни участъци на лицето. Завръщането в градска среда и замърсяванията пък могат да засилят омазняването.

И в двата случая е добре да обогатиш своята грижа за кожата през есента с интензивно хидратиращи продукти. Вечното дуо, на което можеш да се довериш е серум + дневен/нощен крем. Серията NORDIC HYDRA Lahde от Lumene е истинско чудо за сухата кожа. Комбинирай 72h Дълбоко хидратиращ крем за всеки тип кожа Lumene NORDIC HYDRA Lahde и 72h Хидратиращ серум Арктическа Капка Lumene NORDIC HYDRA Lahde в своята грижа за кожата през есента. Формулирани с органичен сок от бреза, три вида хиалуронова киселина, чиста арктическа термална вода и арктически червени водорасли, тези два продукта се включват в твоята грижа за кожата през есента с интензивна и дълбока хидратация, която продължава цели 72 часа. Богатство от минерали и свободни киселини прониква в слоевете, придава плътност и еластичност на епидермиса. Осигурява кадифена мекота и усещане за свежест през целия ден, контролира омазняването и неутрализира лъщенето.

Ако решиш да се възнаградиш за добре свършената работа в определени дни от седмицата, можеш да добавиш допълнителен бюти ритуал към изградената грижа за кожата през есента. Подсили постигнатия ефект от предходните два продукта с Дълбоко хидратиращи лифтинг пачове с Азиатика Центела, Хиалуронова киселина и Ниацинамид Chamos Mattang. Те са изработени от хипоалергенна и дишаща материя и могат да бъдат приложени върху всяка точка от лицето или върху ръцете. Невероятна комбинация от азиатска центела, розмарин, байкалски шлемник, камелия, лайка, женско биле, бета глюкан, ниацинамид, хиалуронова киселина, алантоин и още полезни съставки овлажнява, стимулира клетъчната регенерация, успокоява и прави кожата по-устойчива на външните агресори.

Възнагради тялото с грижа за кожата през есента

Продуктите за грижа за кожата през есента, с които да третираш тялото със сигурност ще те накарат да заобичаш есента! Със Сет за кадифена кожа Портокал и Канела Farmona Sweet Secret процедурите под душа определено ще се превърнат в любимата ти част от деня. Крем душ-олио, маслено-захарен пилинг и крем за тяло ще превземат не само твоята грижа за кожата през есента, но и сърцето ти със своя карамелен аромат с дъх на канела. 
Грижа за кожата през есента 1

Грижа за кожата през есента

 

В три последователни стъпки те почистват тялото от замърсяванията, отстраняват струпванията от мъртви кожни клетки, изглаждат, хидратират, омекотяват, повишават еластичността на епидермиса и се грижат за неговия комфорт, успокоявайки епидермиса. В състава и на трите влиза масло от канела с антиоксидантно действие и стягащ отпуснатите участъци ефект; овлажняващ и потушаващ раздразненията екстракт от портокал; капсулиран витамин Е и калций с противостареещи свойства. 

Не забравяй ръцете при грижа за кожата през есента

Предупредихме те, че започнеш ли да полагаш ежедневна грижа за кожата през есента, ранното стъмняване ще бъде чакан от теб момент, за да се оттдадеш на заслужени процедури у дома. Преминавайки всички останали етапи от своята грижа за кожата през есента, няма как да пропуснеш и ръцете. Запази тяхната младост и копринен вид с Подмладяващ пептиден крем-парфюм за ръце Bueno Charmante Odeur Peptide Hand Cream. Композиция от пептиди, серамиди, лецитин, сквалан и масла от арган, жожоба, шеа, слънчоглед и соя са източници на подхранващи вещества, полиненаситени мастни киселини, влага, колаген и еластин за епидермиса. Повишават естествените му защитните функции, успокояват и минимизират фините линии. Урея, пантенол и пчелен восък омекотяват цялата повърхност на ръцете и ги изпълват с нежност. Кремът завършва ефективната грижа за кожата през есента с луксозен и богат аромат на орхидея и сандалово дърво.

Грижа за кожата през есента
Грижа за кожата през есента

Време е да се отдадеш на заслужено време за себе си и да преоткриеш красотата на настоящия сезон, като изградиш здравословни и релаксиращи ритуали за грижа за кожата през есента с любима и висококачествена козметика.

От каква грижа за кожата през есента се нуждае лицето?

Възнагради тялото с грижа за кожата през есента

Не забравяй ръцете при грижа за кожата през есента?

Предишен
Топ 10 най-желани продукта за красота, които да пробвате тази есен
Следващ
Идеи за подаръци от Моята Козметика (GUIDE)