Доставка

Плащане

Поръчката може да бъде заплатена чрез: 

  • Наложен платеж
  • Плащане с банкова карта със Stripe или Revolut
  • Newpay - Вземи сега, плати по-късно - При въпроси относно този метод на плащане, можете да се свържете директно с NewPay на телефон 0700 1 59 59 или чрез чат опцията на сайта им - www.newpay.bg 

Плащанията се извършват само в български лева. При плащане с банков превод цялата дължима сума трябва да бъде заплатена в срок до 3 работни дни след направената покупка, в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана. Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените начини да не е приложим ( проблем с банковата карта, с интернет или с платформата). В такъв случай не се колебайте да се свържете с нас, за да ви съдействаме!

Условия за доставка

За поръчки над 55.00 лв. доставката е безплатна за територията на България. При мащабни кампании безплатна доставка НЕ Е НАЛИЧНА и приложима. На 11.11. - Singles Day - безплатната доставка не важи. 

За поръчка под 55.00 лева цената на доставката е 4,50 лв до офис и 6 лв до адрес.

Цената на доставката НЕ включва допълнителната такса за пощенски паричен превод, която е 0,6% или минимум 0,60 стотинки с ДДС (от сумата на поръчката Ви). Тази такса е за сметка на клиента и следва да се заплати при получаване на пратката, дори доставката да е безплатна.

Поръчките се обработват в рамките на 3-4 работни дни, след което се предават на куриер, за да бъдат доставени от куриерска фирма SPEEDY на указан от вас адрес или офис. Доставките до личен адрес се извършват всеки ден от понеделник до петък включително. Доставки до адрес не се изпълняват в събота и неделя, ако желаете да получите поръчката си през тези дни, моля изберете доставка до офис или автомат.

Пратката си може да получите и от Автоматичните пощенски станции (автомати) на SPEEDY, които се намират на удобни места - в търговски вериги и молове. Вие получавате 9-цифрен код на СМС, с който да вземете пратката си от АПС (автомат). До 72 часа след получаване на уведомителното съобщение, вие можете вземете своята пратка. Заплащането става с дебитна или кредитна карта.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на кампания, промоционални активности или други възникнали форсмажорни обстоятелства, като Моята Козметика си запазва правото, едностранно, без да информира потребителя, да удължава посочените срокове.

Срокът за престой на пратката в офис на SPEEDY е 7 дни, след това тя ще бъде върната към нас!

Поръчки, направени след 14 часа, се обработва на следващия работен ден. Поръчки, направени в празнични дни, се оформят в първия работен ден.


Всички въпроси свързани с плащане, доставка и връщане на продукти, вие можете да уточните с нашия екип на посочения телефон. Ние ще се радваме да ви бъдем полезни!

Адрес на доставчика: Олком ЕООД, ул. Добри Войников 41, гр. Пловдив. ЕИК 115578210. Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност № BG115578210.

За контакти: Ася Куртелова - +359 884-519716+359 32-622-181

Разгледайте страницата ни за магазин за козметика