Връщане и замяна

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването ѝ.
Прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ. След проверка в срок от 40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни (по закон) се заменя продукта. Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула.
 
Начини за възвръщане на сумата:
1. При плащане с банкова карта: Възстановяването на сумата се извършва в срок от 14 дни чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането.
2. При плащане с наложен платеж: Сумата се възтановява отново чрез наложен платеж в срок от 14 дни. 
3. Вземи сега, плати по-късно с NewPay: може да научиш повече за този метод на плащане и условията за разсрочено плащане на тяхната официална уебстраница тук.
 
Стараем се да възстановим сумата и заменим артикула в рамките на 5 работни дни.
При несъответствие с посочените условия, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.
Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула.

 
За трите процедури искаме от вас няколко неща:
 
1. Замяната или рекламацията да се случат в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.
2. Продукти подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (нарушаване на опаковка, премахване на етикет).
3. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата, като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (складова разписка или ръчно написана бележка с номер на поръчката, две имена и телефон за контакт).
4. Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас.
За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разгледано. 

Всички въпроси свързани с плащане, доставка и връщане на продукти, вие можете да уточните с нашия екип на посочения телефон. Ние ще се радваме да ви бъдем полезни!

Адрес на доставчика: Олком ЕООД, ул. Добри Войников 41, гр. Пловдив. ЕИК 115578210. Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност № BG115578210.

За контакти: Ася Куртелова - +359 884-519716+359 32-622-181

Разгледайте страницата ни за магазин за козметика