Blog

Гладка и сияйна кожа , като коприна със CC Cream Lumene

Гладка и сияйна кожа , като коприна със CC Cream Lumene

Днес фон дьо тенът се е превърнал във важна част от макиажа, както на модели и актриси, така и като част от вечното присъствие в чантичката за грим на милиони жени по света.

През тази година модните тенденции обръщат гръб на тежките покривни фон дьо тени и отстъпват мястото си на фон дьо тените с по-леки формули. Естествената и натурална визия започва да се предпочита от все повече момичета и жени. Тази статия е за дамите, които предпочитат естествената, но все пак подчертаваща женската красота визия.

Всички си мечтаем за грим тип "втора" кожа, без усещането на неприятния ефект на маска, затова сега ще ви запознаем с един световен Best Seller.

Екипа на Lumene създава CC крем Абсолютно Съвършенство 6в1 Lumene Color Correcting Cream SPF 20. С този фон дьо тен ще изглеждате натурално, при това без никой да забележи, че изобщо сте използвали грим!

Марката Lumene е вдъхновена от жените, сътворена от природата, родена от светлината на слънчевите лъчи. От дълги години брандът Lumene е еквивалент на чистота, качество и натурална козметика! Всички продукти са БИО и 100 % ВЕГАН!

Lumene използва безценното наследство на дивата арктическа природа и влага в декоративната си козметика магически еликсири, които комбинира с чи

стата арктическа термална вода и внимателно подбрани съставки за грижа за кожата. Това прави декоративната козметика на Lumene не само качествена, но и изпълняваща функцията на ефективна грижа за кожата. 

CC Cream Lumene e ново поколение фон дьо тен, съчетан с грижа за кожата. Коригира и изравнява тена. Не запушва порите. Подхранва с масло от арктическа червена боровинка. В 1 продукт ще откриете цели 6 действия:

- Фон дьо тен 

- Коректор 

- База

- Илюминатор

- Дълготрайност 

- SPF 20

Подходящ е както за ежедневието, така и за официални поводи. Слива се с кожата и се адаптира към цвета на лицето. Предглага се в цели 6 нюанса, което дава възможност за използване на продукта освен, като фон дьо тен и като контуриращ продукт. Питате се как? Много е просто:

1. Изберете среден нюанс (напр. TAN) и го нанесете по цялото си лице.

2. Изберете светъл нюанс (напр. LIGHT или ULTRA LIGH) и го нанесете в зоната около очите.

3. Изберете тъмен нюанс (напр. GOLDEN) и го нанесете по скулите, брадичката, страните на нослето и външната част на челото.

Инвестирайте в поддържането на красива кожа, дори когато сте с прекрасен грим, а лицето Ви ще Ви се отблагодари за това!

 

Предишен
По-обемни устни от всякога с IsaDora Lip Booster
Следващ
По-обемни устни от всякога с IsaDora Lip Booster