Blog

10 продукта за твоя дълготраен грим

10 продукта за твоя дълготраен грим

Ти си звездата на бала и гримът ти трябва да отразява това. Без значение дали танцуваш до ранни зори или се потапяш в разговори с приятели, той трябва да издържи на всички предизвикателства на времето. Знаем, че го заслужаваш, и точно за това ти предлагаме най-добрите продукти, които ще направят вълшебство с твоя външен вид. Да започваме...

ВЕГАН Дълготраен фон дьо тен SPF 15 Lumene Vegan Blur 16h Longwear Foundation

Кремообразен фон дьо тен Lumene Vegan Blur с 16 часа издържливост и SPF 15. Високопокривен, с полу-матов финиш, прикрива порите и фините линии. Обогатен с хидратираща арктическа термална вода и арктическа калуна. Подходящ за всеки тип кожа, без парабени и аромати. 100% веган.

Влагоустойчива Спирала за Супер обем Cabaret Latex Vivienne Sabo

    Влагоустойчива спирала Cabaret Latex Vivienne Sabo с уникален дизайн. Поддържа обема, дължината, и не спластява миглите. Лесно се отмива с топла вода. Формулата обгръща всяка мигла отделно за перфектен завършек. Този влагоустойчив продукт гарантира супер обем и дълготрайност, така че миглите ти да изглеждат прекрасни през цялата празнична нощ.

    Дълготрайна изглаждаща основа за грим Lumene Blur Longwear Primer

      Основа за грим с кадифена текстура и Blur технология за скриване на пори и фини линии. Обогатена е с арктическа термална вода и арктическа калуна за комфорт на кожата. Подходяща за всички типове, като не съдържа аромати и е 100% веган. Тя не само ще прикрие несъвършенствата, но и ще осигури дълготрайност на грима ти през цялата вечер.

      Контур стик Isadora Contour Stick

        Представяме ти и многофункционален стик за контуриране с мека текстура и с кремообразна формула за естествен завършек. Може да се използва директно върху кожата или върху фон дьо тен. Нанася се лесно и се смесва с пръсти или четка. Клинично тестван, без аромати и 100% веган.

        Този продукт е перфектен за скулите, челото и брадичката, за да добавиш дълбочина в твоя грим.

        Озаряващ мулти-стик за скули, устни и очи Lumene Natural Glow Multi-Stick

          Този кремообразен продукт: ще придаде нежен цвят и естествен блясък, който е задължителен за всеки бал. Продуктът е обогатен с арктическа дива малина, не съдържа парфюми и се нанася изключително лесно дори и с пръсти.

          Дълготрайни течни сенки ARTISTE 24/7 Vivienne Sabo

            Течните сенки ARTISTE 24/7 Vivienne Sabo включват седем блестящи и пет матови нюанса. Изсъхват бързо, не се размазват и не се събират в гънките на клепача. Могат да се използват както за цялостно покритие, така и за интересни и модерни акценти. Нанасят се лесно и са подходящи не само за празничната ти визия, но и за ежедневна употреба.

            Водоустойчива очна линия Isadora Glossy Eyeliner

              Подчертай погледа си с водоустойчивата очна линия. Тя ще придаде изразителност на погледа ти и ще издържи на всички танци и емоции.

              Дълготраен гел - молив за устни Le Grand Volume Vivienne Sabo

                Завърши грима си с дълготраен гел-молив за устни. Той ще придаде пълнота и съблазън на устните. Кремообразната му текстура го прави изключително лесен за нанасяне. Предотвратява размазването на червилото и блясъка през целия ден. Моливът се предлага в пет различни, пигментирани нюанса. Не пропускай да придадеш интензивен цвят и форма на устните си, които ще останат перфектни през цялата вечер.







                Фиксиращ спрей за дълготраен грим Lumene Blur Longwear Makeup Setting Seting Spray

                  Заключи грима си на място с фиксиращия спрей за дълготраен грим. Обогатен с арктическата изворна вода, той ще поддържа грима ти свеж и безупречен за дълго време. Леката и дишаща текстура не оставя лепкав или стегнат усет върху кожата. Продуктът ще предпази грима ти от избледняване или полепване в порите и фините линии, осигурявайки гладък вид на твоята кожа.

                  IsaDora Loose Setting Powder

                     Прозрачна пудра с матиращ и фиксиращ ефект, идеална за всички тонове на кожата. Създадена с Soft Focus технология, тя минимизира фините линии и заличава несъвършенствата, като предпазва кожата от излишно омазняване без да я дехидратира. Този продукт е лесен за употреба благодарение на фина мрежа в бурканчето, която предотвратява излишното поемане на продукт и позволява равномерно нанасяне.

                    Със своята уникална сила, гримът може да превърне всяка жена в звезда на бала. Нашите препоръчани продукти не само ще ти осигурят ненадминат грим за цялата вечер, но и ще те накарат да се чувстваш красива и уверена. Не пропускай възможността да изпробваш тези продукти и да се възползваш от 40% отстъпка този месец. Подготви се да заблестиш със своя неповторим стил и увереност през цялата вечер на бала!

                    Предишен
                    Спа ден у дома? Как да се поглезим сами в къщи?
                    Следващ
                    5 причини, поради които косата Ви се наелектризира постоянно