Blog

Предимства на безамонячната боя за коса

Предимства на безамонячната боя за коса

Желанието за смяна на цвета на косата може да е планирано, но може и да те осени от нищото. Казват, че боядисваш косата си под влиянието на някоя емоция, а често го правиш, защото белите косъмчета вече са видими с просто око или, защото ти се иска промяна. Но как да избереш, безамонячна боя за коса или амонячна? Имаш свободата да го правиш колкото пъти искаш и да експериментираш на воля. Знай обаче, че амонякът в боята може да изтощи кичурите и да увреди структурата им. Безамонячната боя за коса ти дава възможността да следваш поривите си за промяна без да нанася щети. Ако се чудиш дали следващия път да заложиш на безамонячна боя за коса, то в редове надолу ще ги сравним. Разграничаваме плюсовете и минусите на амонячната и безамонячната боя за коса и ти даваме предложение за ефективни продукти от втория тип.

Безамонячна боя за коса 1
Безамонячна боя за коса Doori

Да продължиш ли с амонячна боя?

Свикнала си да залагаш на класиката в боядисването и замяната ѝ с безамонячна боя за коса те притеснява? Ако косата ти е почти побеляла и следите от естествения ти цвят са едва видими, амонячната боя може и да вземе превес в избора ти, пред безамонячната боя за коса. Именно амонякът дава възможността на пигмента да проникне дълбоко в структурата на косъма и да го насити, запечатвайки го там за по-дълго време. Това обаче може да се разглежда и като предимство, и като недостатък, в сравнение с безамонячната боя за коса. Точно това действие на веществото може да увреди и изтъни косъма, тъй като разрушава обвивката му и нанася щети на структурата му. Ако вече се замисляш дали да преминеш на безамонячна боя за коса, нека допълним, че веднъж нанесени, щетите върху косата се възстановяват с много допълнителни грижи и постоянство. Знаеш го от личен опит. А често ти липсва време за такива процедури в забързаното ежедневие.

 

Безамонячна боя за коса 2
Безамонячна боя за коса Doori

Защо безамонячната боя за коса дава повече ползи?

Защото именно с безамонячната боя за коса имаш свободата да променяш цветовете без излишни притеснения! Знаеш ли, че вече не е необходимо да търпиш усещането за парене и сърбеж, ако случайно стоиш повече време с безамонячната боя за коса? Да, този неприятен страничен ефект си тръгва с амоняка. Довериш ли се на безамонячна боя за коса, със сигурност ще усетиш кичурите и скалпа по-здрави и плътни. Тя не изменя естественото pH на кожата, което задържа влагата и протеините в косъма. Безамонячната боя за коса ти осигурява по-естествен вид, за да бъдеш в крак с тенденциите. Разликата между нюансите при боядисване с безамонячна боя за коса е плавна и получаваш желаното освежаване на цвета без влиянието на вредния компонент. А да добавим ли, че безамонячната боя за коса ти спестява и натрапчивата миризма, която причинява раздразнения на носа? 

 

Безамонячна боя за коса 3
Безамонячна боя за коса Doori

 

Ако вече си наклонила везната към безамонячната боя за коса, то ето кой продукт да избереш при следващото боядисване. Безамонячната ФИТО боя за коса Doori е отличен вариант от корейския бранд, който ще промени представите за боядисване на косата. Чудиш се защо да се довериш именно на тази безамонячна боя за коса?

  • има висока концентрация на растителни екстракти, които се грижат за косата
  • безамонячната ФИТО боя за коса Doori съдържа коктейл от източни билки, който предпазва и укрепва косъма
  • безамонячната боя за коса има щадяща формула
  • осигурява плътен цвят в рамките на 15 минути
  • екстрактът от жен шен в състава на безамонячната боя за коса стимулира растежа
  • хидролизираният кератин в безамонячната боя за коса запазва дълготрайността на пигмента

 

Можем да ти изброим още няколко причини защо да заложиш на безамонячната боя за коса и защо да се довериш именно на тази от марката Doori, но не ли по-добре да се увериш сама в уникалността ѝ?

 

Да продължиш ли с амонячна боя?

Защо безамонячната боя за коса дава повече ползи?

Предишен
Хидратиращ крем за мазна кожа
Следващ
Чистота и прекрасен аромат с перфектния препарат за почистване