Blog

Щипки за коса Linziclip

Щипки за коса Linziclip

Харесва ми косата ми да изглежда различна всеки ден, а това се оказва доста голямо предизвикателство за мен. Дори когато нося косата си на конска опашка, или на половина спусната, винаги търся нещо различно от традиционните ластици и щипки. Съвсем откровено мога да ви кажа, че от няколко дни ползвам щипките за коса LinziClip и сутрешната ми игра с косата генерално се промени. Основната разлика между тези и всички останали шипки за коса, е че LinziClip са много комфортни за носене. Винаги когато открия такъв продукт, ме хваща яд, че не съм знаела за него по-рано. В крайна сметка, всяка от нас, с дълга коса, носи по една шипка за коса на една ръка разстояние. Но нека започна по ред с

Какво е различното при LinziClip

LinziClip е щипка за коса, която обещава да захване и държи здраво косата, без да я скубе. Уникалността е скрита в нейния дизайн. LinziClip притежават иновативен механизъм на захващане, който прилепя по-добре към косата, без да я скубе. Пружините на самата щипка остават скрити и щипката не убива. Шипките наLinziClip буквално завладяха света с това, че са здрави, удобни, в разнообразие от цветове. Предлагат се в три размера – малки, средни и големи. Средните са за по-фини коси, големите – за по-дебели и плътни, а малките – те са за всички. Разнообразието от цветове е много голямо, а малките шипки се предлагат дори и в детски разцветки.

Иска ми се да споделя, че LinziClip не са продукт на поредната китайска инвазия. Зад тези продукти стои английската марка Linshell, основана от две дами – Шели и Линдзи, които са се запознали и припознали една в друга на парти. След това са започнали да правят експерименти с ролка тоалетна хартия, напръскана със сребърен спрей. Продуктът се е приел от аудиторията учудващо добре и момичетата продължили към разработката на LinziClip. Днес тези щипки се продават в над 17 държави и има глобален патент.

За формата и дизайна на LinziClip

Аз си избрах една шипка в среден размер и комплект (3 бр.) от малкия размер. Щипките се отварят широко и могат да захванат доста голямо количество коса. Когато ги поръчвате, обаче, имайте в предвид, че дори и косата ви да е по-фина, за да я хванете на голяма опашка, ще ви е необходим големия размер. Зъбците на LinziClip са уникални и дори и щипката да е по-голяма, тя няма да се свлича. В този смисъл, ако се колебаете кой размер да поръчате, можете да използвате индикацията, че голямата щипка е за цялата коса, средната – за половината, а малките – за детайли. Ако и след това още се колебаете – вземете по-голямата. Тя ще стои много красиво и няма да пада, дори и да не е запълнена на пълен капацитет.

Спокойно мога да кажа, че LinziClip оправдават обещанията си. Щипките наистина са много удобни и прилепят към косата ми много по-добре от традиционните. Те са направени толкова хитро, че чак не мога да повярвам, че до сега никой не се е сетил. Пружините са две вместо една и са скрити, така че да не могат да вляз ат в контакт с косата. Щипките имат плосък гръб с елегантен външен цилиндър, които не само е естетически много красив, но е и практичен. Човек може да се облегне назад без щипката да се впие в главата. Разположените от страни “пантите” допълнително допринасят за по-чист външен вид. Косата е захваната здраво, но при движение шипката не подръпва и не опъва отделни косми коса. В същото време, тези щипки са лесни за употреба. Реално погледнато, поставянето им с нищо не се различава от това, с което сме свикнали до сега.

За приложението на LinziClip

LinziClip могат да се използват за различни прически, подходящи са за почти всеки повод и за всякакъв тип коса. Възможностите с тях са безгранични и единственото ограничение е собственото ни въображение. За тези от нас, които обичат да експериментират в тяхно лице имат функционален съюзник. Те са подходящи и за други от нас, които просто търсят удобството на щипката за коса без повече усложнения. Само някои от идеите и захващанията можете да видите тук.

Цената им варира от 7 до 9 лева и можете да ги намерите в разнообразие от цветове и десени в  Moiatakozmetika.com. Щипките за коса  LinziClip не само захващат прекрасно косата, но и са естетически и комфортно издържани. Именно за това няма как да не ги препоръчам.

Предишен
СПИРАЛА ЗА МИГЛИ ОТ ISADORA – GRAND VOLUME LASH STYLER LUXE
Следващ
СПИРАЛА ЗА МИГЛИ ОТ ISADORA – GRAND VOLUME LASH STYLER LUXE