Blog

СПИРАЛА ЗА МИГЛИ ОТ ISADORA – GRAND VOLUME LASH STYLER LUXE

СПИРАЛА ЗА МИГЛИ ОТ ISADORA – GRAND VOLUME LASH STYLER LUXE

Напоследък много експериментирам със спирали от нови марки като се опитвам да изляза от рамката на класическите ми фаворити. Колкото повече спирали пробвам, толкова повече се убеждавам, че четката е също толкова важна колкото е и формулата на продукта. В някои случаи дори е по-важна. Днешната спирала е от IsaDora, е с гръмкото наименование Grand Volume Lash Styler Luxe. Само името съдържа много обещания – перфектно разделени и извити мигли и луксозен обем. Всичко това от една шведска марка, която от години е позната в над 30 страни в Европа, Азия, Америка. Ще го кажа иначе – като студентка в Испания, това беше предпочитана от мен марка поради сполучливата комбинация: високо качество и клинично тествани продукти, съчетани с последните достижения в козметичната индустрия и модни тенденции, на една не много висока цена. След толкова години, мога да кажа, че съм впечатлена от срещата ми с

Grand Volume Lash Styler Luxe, IsaDora.

В опаковката на продукта няма нищо изненадващо и впечатляващо. Добро впечатление прави факта, че спиралата е опакована в индивидуален целуфан, който гарантира, че не е била отваряна преди. Въпреки че много марки предвидиха защита в опаковката си, ми харесва да съм сигурна, че съм първата, която я отваря. Това, което мен ме изненада беше четката. Тя е пластмасова, без влакънца и с необичайна форма. От контейнера, четката излиза почти без продукт по нея, което на мен още на пръв поглед ми изглеждаше обещаващо. От едната страна косъмчетата са по-меки и вълнообразни за разпределяне на продукта върху миглите, а от другата страна те са твърди – за разпределяне на покритието и разделение на миглите една от друга. Продуктът обещава свръх обемен ефект с дръзки, подччертани и наситено черни мигли.

Моите впечатления от Grand Volume Lash Styler Luxe на IsaDora

Аз имам нормално дълги мигли, изрусяващи в края, които не държат почти извивка. Моите изисквания към спиралата, която нося са стандартни: обем и разделение. Използвам тази спирала като първо напластявам продукт от корена към върховете на миглите, а след това ги разделям. С тази техника, резултатът е на лице след първото минаване. Миглите ми мигновено изглеждат по-обемни и по-плътни. Спиралата видимо разделя миглите ми и те стават подредени, но и разпилени, като ветрило. Спиралата не е гъста и формулата и е по-лека. Поради това тя се наплстява добре без да се рони и да образува топчета. За това спомага и оаковката – четката изиза с точно дозиран продукт върху нея, а точно дозирания продукт е много малко.

Максималният резултат аз успях да постигна след второто нанасяне – веднъж с меките косъмчета и вторият път – с твърдите. Впечатление прави това, че миглите ми не стават прекалено твърди и това удължава полезния живот нананесения продукт. През деня, той не се рони и вечер го свалям такъв, какъвто съм го нанесла сутринта. Спиралата Grand Volume Lash Styler Luxe не е водоустойчива, но се държи като такава – тя е доста издръжлива. Най-важното е, че не дразни очите ми, нещо, което ми се случва сравнително често със спирали както от високия, така и от дрогерийния клас.

Спиралата се надгражда лесно, но при мен след второто нанасяне, тя започва да слепва миглите ми и ефектът “ветрило” започва да се губи. При напластяване, тя надгражда дължина на миглите, за сметка на обема, който е създала в предходните нанасяния. Като цяло намирам това за нормално и на мен ми се случва често с много други спирали. Цветът на Grand Volume Lash Styler Luxe  е много черен и въпреки, че размерът на четката изглежда малък, тя е лесна за нанасяне както в корените, така и на долните мигли.

В заключение

Тази спирала предлага гъвкавост. Поради това, че се надгражда добре, тя може да се носи на един или два пласта, според търсения ефект. Продуктът категорично дава обемът, който обещава по един много естествен начин. Тези, които търсят драматичния ефект в спиралата си, няма да харесат Grand Volume Lash Styler Luxe, т.к. тя е по-скоро в категорията на ежедневните продукти. Тя ще допадне на тези от вас, които искат видим ефект с няколко нанасяния, който да остане непокътнат през целия ден. Именно лекотата в нанасянето, непретенциозността на завършека и най-вече издръжливостта, правят тази спирала специална.

Предишен
Щипки за коса Linziclip
Следващ
Щипки за коса Linziclip