Blog

Топ 7 нюанса червила - есенни тенденции

Топ 7 нюанса червила -  есенни тенденции

Всъщност, не съществуват определени правила, които да задължават носеното на определени нюанси червило, но има една нотка в сменянето на сезоните лято и есен, която вдъхновява за носенето на по-тъмни червила. И дори „мрачните“ нюанси, като бургундско червено, бордо, шоколад, какао, слива и пр. да не могат да ни стоплят през студения сезон, то със сигурност ще ви накарат да изглеждате горещо секси.

За щастие, без значение дали сте се насочили към готическа, вампирска или блестяща визия на тъмни устни, ние сме тук за да ви предложим неустоими визии на различни цени. Дрогерийните марки, като “Maybelline”и “Essence” предлагат тъмни червила на цени по-ниски от 10 лв., докато IsaDora и Lumene ви предлагат висококачествени нюанси от тъмната гама, които определено си струват инвестицията. И без значение дали ще пазарувате от дрогериен магазин, козметичен магазин или онлайн магазин, опциите са безкрайни. Затова, позволете ни да ограничим и улесним вашия избор, като ви представим нашите абсолютни фаворити за есен 2019.

В тази статия ще откриете нашите топ предложения на тъмни червила за есен 2019 г., с различен финиш – матови, кадифени, гланцирани, блестящи, металически и всичките им производни. Приятно четене:

1.Матиращо червило за устни IsaDora Perfect Matt Lipstick # 08 Bare Blush

 

 

Този цвят от кафявата гама е  перфектен -  може да е вашият Go-to продукт от началото на есента до края на зимата. А, формулата му позволява да бъде на устните ви от началото на деня до края му, доказвайки че не е задължително дълготрайните червила да бъдат течни.

 2.Дълготрайно течно червило-гланц IsaDora Liquid Lip Cream # 17 Red Legend

Легендарно червено – цвета, който никога няма да излезе от мода и винаги ще бъде отражение на фаталната и дръзка жена. Съчетава леката формула на гланц и богатия цвят на червило! Омекотява и овлажнява. Плътно покритие.

3. Сет Склуптуриращо червило IsaDora + подарък склуптуриращ молив за устни IsaDora # 68 RUM RAISING

 

 

 

Скулптурирайте мечтаните устни! Съвършено скулптурирани устни са основният хит в грим тенденциите за 2019 година. Добавете свръх обем на вашите устни! Изящно очертани, плътни и напомпани, устните са впечатляващо обемни “облечени“ в луксозните нюанси на новите скулптуриращи червила и моливи. Кремообразна омекотяваща текстура. Нежно подхранващо покритие. Хидратация и защита от изсушаване.

4. Хидратиращо червило за устни IsaDora Perfect Moisture Lipstick # 215 Classic Red

Класическо червено – кога е най-подходящия момент да го носим, ако не през есенно-зимния сезон? Устните са едни от най-секси частите от тялото на всяка жена. Те са изкусителни, красиви и съблазнителни, особено когато са подчертани по правилния начин. Отправяме ви горещо предложение - изберете Хидратиращо червило за устни Perfect Moisture Lipstick и засияйте с блясъка на истинска кралица, каквато всъщност сте! Хидратираща, кремообразна текстура с дълготраен ефект, която се плъзга по устните с лекота. Наситен и богат пигмент, гарантира дълготраен резултат.

5.Дълготрайно матиращо червило Lumene Nordic Chic Matte Lipstick #2 Nordic Bery

Предполаме, че не е нужно да уточняваме – щом говорим за декоративната козметика на финландската марка Lumene, то говорим за козметика, която е 100 % vegan & bio. Следователно, тя е висококачествена  и не само подчертава красивите ни черти, но и се грижи за кожата ни. Матиращото червило съдържа органични масла, които не изсушават, а подхранват устните и предотвратяват появата на херпеси. Само с едно нанасяне оставяте матово покритие, което продължава през целия ден.

6. Хидратиращо червило с органични масла Lumene Nordic Chic Moisturizing Lipstick # 16 Autumn Nights

Хидратиращото червило Nordic Chic Moisturizing Lipstick е богато на органични масла и арганово олио, което предпазва и овлажнява устните. С едно нанасяне оставяте усещане за мекота и комфорт през целия ден. Клинично тестван продукт

7.Гланц за устни Lumene Arctic Glow Lip Gloss # 06 Sunset Auringonlasku

Готически стил с Lumene – козметика вдъхновена от жените, сътворена от природата. Неустоим блясък и цвят, без лепкаво усещане! Подхранва, омекотява и хидратира устните, благодарение на включеното във формулата му масло от семената на малина. Нежната и гладка текстура на гланца оставя комфортно и нелепкаво усещане на устните през целия ден.

Автор: Емилия Димова

Предишен
Драпинг - какво представлява и как се постига
Следващ
Шампоан против пърхот