Blog

25 факта за Vivienne Sabo, които може би не знаете

25 факта за Vivienne Sabo, които може би не знаете
  1. Всички продукти на Vivienne Sabo са cruelty-free (не са тествани върху животни) и винаги е било така! Освен това бранда държи да си сътрудничи с фирми, които също не тестват съставките си върху животни.
  2. Хубавият грим е хубав грим, без значение каква е цената му, НО КАЧЕСТВОТО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПЕРФЕКТНО! Нашите продукти винаги са били с едни от най-добрите цени, защото ценим клиентите си!
  3. Постоянно чуваме за себе си, че сме много сладки и продуктите ни са изключително вдъхновяващи за клиентите ни. Обожаваме този факт! : ))
  4. Vivienne Sabo е символ на Парижката дама - тя  е позитивна, спонтанна и се възхищава на хубавите неща в живота. Продуктите ни са в красиви опаковки, с меки текстури, притежават закачливи френски имена и невероятно романтичен лилав цвят.
  5. Седалището на фирмата е в Париж, разбира се… : ))
  6. Ние ще те научим как да използваш продуктите ни – разгледай нашите Beauty Tutorials тук.
  7. Тази година марката Vivienne Sabo навършва 10 години. В чест на този юбилей подготвяме изненади за Вас! Нямаме търпение да ти споделим.
  8. Емилия Димова и Минка Петрова са нашите професионални гримьори на марката за България.
  9. Практикуващите гримьори обожават продуктите ни – спирали, очни линии, червила и моливи за устни.
  10. Имаме изключително много Beauty представители по целия свят - пиши ни! Ти може да си следващата ни звезда! #VivienneSabo
  11. Започнахме да произвеждаме продукти за вежди много преди да стане модерно. И все още се отнасяме сериозно към тези продукти – може да намериш голямо разнообразие от тях и да оформиш перфектно веждите си!
  12. Какво прави марката Vivienne Sabo специална – екипът, който стои зад нея, разбира се! За нас е изключително важно да направим живота ти по-красив! Отдел запитвания на клиенти, Beauty консултант и екип от маркетолози се грижат за удоволствието на клиентите ни! Зад всеки продукт стои екип от професионалисти, посветен изцяло на него, чиято мисия е да разпръскват красота по целия свят!
  13. Вдъхновени сме от историята на една забележителна французойка и нейния любим, живели в романтичните времена на 30-те години. Младата Вивиан е влюбена в съвършенството на живота и създава рецепти за красота. Завършила е химия в Сорбоната и заедно с любимия си творят чудеса. НО световната война разрушава плановете й… виж цялата история тук.
  14. Гримовете на Vivienne Sabo са олицетворение на модерната парижанка и френския й стил.
  15. Живота и любовта на парижкото момиче Vivienne Sabo са описани в роман на CLAUDINE BEAUMONT.
  16. Теменужки, рози, шампанско и боровинки - това са ароматите, на които ухаят нашите продукти.
  17. Бели точки на черен принт – най-романтичния и иконичен френски принт! Изчистен, закачлив и очарователен. Ако го видите наоколо със сигурност ще намерите и продуктите на Vivienne Sabo в близост.
  18. На всяка минута, по целия свят, се продават 15 спирали Cabaret Premiere.
  19. Като бранд на декоративна козметика се фокусираме върху практичните и ежедневни нюанси. НО, познайте кой цвят червило е нашият BEST SELLER? – Да – ЧЕРВЕНОТО.
  20. Френският грим е елегантен и класически, нюансите си пасват перфектно едни с други и никога не може да сбъркате докато ги използвате!
  21. Постоянно се развиваме! Произвеждаме нови продукти всяка година. 
  22. Спечелили сме много Beauty награди, част от които са на ALLURE и Cosmopolitan. 
  23. Радваме се на вашата обратна връзка, затова сме винаги отворени да чуем отзиви на нашите клиенти – може да ни напишете Вашите
  24. Можете да ни откриете в 13 500 магазина, в 500 града. Може да поръчате още сега на MoiataKozmetika.com
  25. Вслушваме се в мнението на нашите клиенти. Може да ни намерите в социалните медии Facebook, Instagram и Pinterest. Оставете ни коментар!

 Автор: Емилия Димова

Разгледайте страницата ни за магазин за козметика

Предишен
Спирала за супер обем Cabaret Première VIVIENNE SABO
Следващ
Драпинг - какво представлява и как се постига