Blog

Спирала за супер обем Cabaret Première VIVIENNE SABO

Спирала за супер обем Cabaret Première VIVIENNE SABO

Като автор на статии за красота, мода и козметика, през годините съм споделяла мнение за множество известни спирали – от Too Faced “Better Than Sex”, Lancôme “Hypnose”, Yves Saint Laurent “Vinyl Couture Mascara”, до обичайните заподозрени на L’Oréal Paris и Maybelline New York. Точно, когато бях на път да обявя своя фаворит от всички тях, една спирала се изпречи пред погледа ми и ме шокира.

Моето първо впечатление от Спирала за артистичен супер обем Cabaret Premiere на Vivienne Sabo

Разглеждайки класацията за Топ продавани спирали в Amazon.com видях спирала на марка, която не бях чувала досега. Наред до спиралите на L’Oréal и Maybelline се нареждаше Vivienne Sabó “Cabaret Première” – спирала за артистичен супер обем,  с 1 511 вота, повечето от които 5-тици. Четейки коментарите незабавно ми стана ясно, че изпускам скрито съкровище. Стотици жени бяха писали, че спиралата удвоява миглите им само с едно нанасяне, не се рони и измества любимите им спирали. Естествено, веднага си я поръчах, изгаряйки от нетърпение да я изпробвам.

Спирала за артистичен супер обем Cabaret Premiere Vivienne Sabo РЕВЮ

Ще бъде грешка, ако не започна  ревюто на спиралата с името й. Cabaret Premièrе“ – възхитително, изтънчено и романтично -  точно, както всичко в Париж. Бранда е френски и това се усеща веднага. Опаковката е в луксозно, изчистено златно – класата си проличава и тук.

 

От Vivienne Sabó обещават спиралата да трансформира миглите ни до неузнаваемост, при това без да се размазва или рони. Е, дали го изпълнява? ДА, определено! -  едно нанасяне е достатъчно за да придаде артистичен супер обем и възхитително извиване. Подчертава миглите в наситено черен цвят. Не се размазва, не се отпечатва на клепача, не се рони и не слепва миглите (което за мен е основен критерий при тестването на нова спирала). Допълнителен плюс на спиралата е, че е  без аромат. Предлага се в 5 наситени цвята – черно, синьо, зелено, лилаво и кафяво. Препоръчвам я с две ръце на всички дами! Заслужава си да я пробвате!

За тези, които имат по-натоварено ежедневие или обичат да са с подчертани мигли дори на басейна или край морето, Vivienne Sabó създава Водоустойчива спирала за артистичен супер обем Cabaret Premièrе“.

P.S. Vivienne Sabó  обича животните, затова абсолютно всички продукти на марката са cruelty free (не са тествани върху животни).

Моите 4 трика при нанасянето на спирала

И тъй като съм много щастлива от намереното съкровище, реших да ви споделя моите 4 стъпки за изящно нанасяне на спирала – без слепване, с наситеност на цвета, впечатляващ обем и дължина на изкуствени мигли!  Отнема точно 2 минути:

  1. Извийте

Преди да нанесете спирала използвайте миглоизвивачка – тя ще извие миглите Ви в красива дъга и ще им придаде естествен обем. Със сигурност много от нас са се опитвали неуспешно да извият миглите си, след като вече са нанесли спирала… така не става – използвайте миглоизвивачката на чисти мигли. Започнете с леко притискане на миглите в корена им, извийте нежно, а след това ги притиснете в средата им.

  1. Завъртете

Внимателно завъртете четката в тялото на спиралата, за да може всяко косъмче равномерно да се покрие с продукт. И бъдете внимателни – не вкарвайте и изкарвайте четката в тялото, за да вземете повече продукт. По този начин единствено ще вкарате въздух, което ще изсуши спиралата и следователно ще съкрати времето й за употреба.

  1. Потупайте

Шшшт! Това е френската тайна за нанасяне на спирала, без бучици и е много проста – Внимателно потупайте четката на спиралата в чиста салфетка, за да се премахне излишния продукт.

  1. Мигайте

Поставете четката в началото на миглите си и леко я размърдайте наляво-надясно. По този начин спиралата ще покрие всяка една мигличка и ще създаде илюзията за нанесена тънка очна линия в основата на клепача. След това започнете нежно и бавно да мигате, плъзгайки четката нагоре по дължината на миглите, към върха.

 

Воала! Спиралата е нанесена равномерно, като обгръща всяко косъмче и прави погледа зашеметяващ!

Моето първо впечатление от Спирала за артистичен супер обем Cabaret Premiere на Vivienne Sabo

Спирала за артистичен супер обем Cabaret Premiere Vivienne Sabo РЕВЮ

Моите 4 трика при нанасянето на спирала

Автор: Емилия Димова

Предишен
Защо да използвате Vegan козметиката на Farmona?
Следващ
25 факта за Vivienne Sabo, които може би не знаете